Catering

Vinter 2024

  • Kardinalens Lasangne med frisk grønn salat og baguetter 

    299,- 

    Hjemmelagde italienske kjøttboller av storfe i spicy saus med trøffel potetmos og urter

    319,- 

    Finnebiff med reinsdyr, sopp og løk med potetmos 

    399,-

    Kardinalens lapskaus av høyrygg og rotgrønnsaker med knekkebrød 

    319,- pr pers

    Bouf Bourginon med potetmos 

    349,- 

    Kardinalens grønnsakslapskaus 

    319,- 

  • Dagens ferske reker, loff, smør, aioli, majones, dill og sitron 

    300gr pr person 249,- 

    600gr per person 399,-


    Kikkans store skalldyrs plate: ½ kokt hummer, sjøkreps, krabbeskjell, reker, 

    loff, smør, aioli, majones, dill og sitron 

    999,- per person.

  • Kardinalens  Cæsarsalat 

    199,-

    Med valg av:

    • Kylling 99,-

    • Bacon 39,-

    • Scampi 139,-


    Kardinalens smørbrød

    129,- pr stk

    Velg mellom:

    • Roastbiff, potetsalet, sprøstekt løk & syltet agurk

    • Røkelaks, eggerøre & gressløk

    • Karbonade & stekt løk

    • Avokado & tomat

    • Brie, valnøtter & honning

    • Kokt skinke & italiensk salat

    • Serranoskinke & potetsalat

  • Tapas satt opp av vert i lokalet:

    • Kyllingkjøttboller i spicy currysaus med urter

    • Potetmos

    • BBQ marinerte kyllingklubber

    • Potetsalat med purre

    • Vårrull vegetar

    • Pastasalat med pesto, tomat og purre

    • Frisk grønn salat med honning og sennepsvinagrette

    • Nystekte baguetter

    • Aioli

    499,-



    Spansk tapas:

    • Baguetter

    • Aioli

    • Oliven

    • Patatas bravas

    • Albondigas

    • Tomat og mozzarella salat


    449,- 

    Større Tapas: 

    • Baguetter

    • Aioli

    • Potetsalat

    • Oliven

    • Patatas bravas

    • Albondigas

    • Tomat og mozzarella salat

    • Gambas pilpil

    • Spicy kyllingklubber

    • Dagens ost

    549,-


    Stor tapas: 

    • Foccacia

    • Aioli

    • Oliven

    • Patatas bravas

    • Albondigas

    • Tomat og mozzarella salat

    • Gambas pilpil

    • Spicy kyllingklubber

    • Serranoskinke

    • Manchego

    • Lun chorizo

    • Trøffelmos

    • Pannacotta med jordbær coulis

    • Dagens ost

    699,- 

  • Tunfisk tataki med spicy salat og wasabi trøffeldressing

    Rosastekt marinert ytrefilet i tynne skiver, potetsalat med purre og urter

    Vårruller med grønnsaker og sweet chilisaus

    Quesadilla med sopp, trøffel, comté og urter

    Kardinalens hjemmelagete kjøttboller av nykvernet okse, urter og chili, serveres

    med sydlandsk langtidskokt tomatsaus med urter

    Trøffel potetmos

    Frisk grønn salat med honning og sennepsvinagrette

    Nystekte baguetter

    Aioli

    Dagens modne ost (1stk) med valnøttkjerner i honning, druer og kjeks

    Nystekte vafler med honning, chevre krem og jordbær

    649,-



    Kardinalens asistiske tapas: 

    Tunfisk tataki med spirer og spicy trøffelsaus 

    Kyllingspyd med peanøttsaus

    Koreanske kyllingvinger

     Asiatisk langtidsstekt ribbe med som tam salat

    Tempura scampisalat med eple avokado og chillimajo

    Panang curry med ris. 

    749,- per person


    Kardinalens store ostefat: 

    6 av dagens modne oster

    Kjeks

    Baguetter

    Druer

    Honning

    Valnøtter

    Marmelade

    599,-


    Kardinalens store charcuteri og ostefat: 

    Foccacia, baguetter, kjeks, pisket smør, aioli, Serranoskinke, spicy calabria pølse, trøffelsalami, fenikkelsalami, oliven, 6 av dagens modne oster, druer, honning og syltetøy 799,-





    Kardinalens  «the full experience»  

    1500,- per person

    Ta kontakt med Kardinalen for å høre mer om denne opplevelsen

  • Blinis med Løyrom, rørosrømme og gressløk 

    99,- pr stk min 50 stk


    Blinis med lodderogn, rørosrømme og gressløk 

    49,- pr stk min 50 stk


    H´dovre:

    Crustini med skagenrøre 

    59,-
    Crustini med rømme, lodderogn og gressløk 

    69,-
    Crustini med laks og wasabikrem 

    69,-
    Crustini med tomat, mozzarella og basilikum

    49,-

    Minimum 50 stk av hver

  • Rakfisk fra Valdres, med kokte poteter, flattbrød, lefser, smør, rømme og rødløk

    Som forrett 249,-
    Som hovedrett 599,-


    Gravelaks med rugbrød og sennepssaus 

    Som forrett 229,- 
    Som hovedrett med dillstuede poteter 599,-


    Kikkans store sildbord, Hjemmelaget rømmesild, sursild, sennepssild, pepperrotsild, carrysild og sildesalat, med brød, smør, rømme og løk 

    599,-

    Kikkans Juleribbe med medisterkaker, julepølse, rødkål og poteter

    499,-


    Kikkans Pinnekjøtt med vossakorv, kålrabistappe, poteter og sky 

    599,-

    Kardinalens store julebuffet: 

    Gravelaks med potetsalat og sennepssaus

    Tre slag sild 

    Juleribbe med medisterkaker, julepølse, rødkål og poteter

    Pinnekjøtt med vossakorv, kålrabistappe, poteter og sky 

    Riskrem med brente mandler og bringebærsaus. 

    799,-

    Kikkans Brownies 79,- pr stk

    Riskrem med kirsebærsaus og brente mandler 129,-


    Kardinalens julefat med kransekake, pepperkaker, sjokoladetrøfler og makroner

    199,-

  • H´dovre
    Crustini med skagenrøre 
    Crustini med rømme, lodderogn og gressløk 
    Crustini med laks og wasabikrem 
    Crustini med tomat, mozzarella og basilikum

    229,-

    Kan også serveres når gjestene kommer til et glass musserende før maten, serveres da av servitører som går rundt med fat, før gjestene går til bords.

    Forrett:

    • Tunfisk tataki, salat, eple og spicy asiatisk wasabi og trøffeldressing 

      229,-

    • Som Tam salat med ytrefilet av storfe og urter

      199,-

    • Trio av:

      • Dim sum med reker,

      • Gyoza med kylling og urter.

      • Vårruller med grønnsaker
        Serveres med crispy chili, søt og salt soyasaus samt sweet chilisaus i bambuskurver på bordet (sharing)

      249,-

    • Lettgravet laks med urter, agurksalat med fennikel og pepperrotkrem 
      199,-

    • Toast skagen med reker, krepsehaler, lodderogn, creme fraiche, dill og sitron 

      199.-

    • Blomkålsuppe med kokoskrem, ristete pinjekjerner og urteolje (vegansk)

      179,-

    • Tomatsalat, burrata, olivenolje, pinjekjerner og basilikum  (kan lages uten burrata som vegansk)

      179,-


    Hovedrett (velg en):

    • Lammecarre med urtecrust, confitert tomat, grønne bønner, trøffelpotetmos og portvinsaus

      549,-

    • Ytrefilet av storfe med bakt løk, potetmos, grønne bønner og rødvinssaus 

      499,-

    • Kardinalens hjemmelagete albondigas av storfe og urter, tomatsaus med chili og urter, serveres med trøffelpotetmos, parmesan og urter 
      379,-

    • Langtidsbakt asiatisk ribbe, sursøt asiatisk salat, aromatisk ris, sirachamajones og urter 

      419,-

    • Ovnsbakt Salma laks, amadinepoteter, agurksalat og hollandaisesaus 

      479,-

    • Panang grønnsakscurry, karameliserte rotgrønnsaker, blomkål, kokoskrem, urter, aromatisk basmatiris (vegansk)
      449,- 


    Dessert (velg en):

    • Kokkospanakottakrem, nøttecrumble, ananas, chili og pasjonsfrukt culis (vegansk)

      149,-

    • Sjokoladekakefudge med blåbær og vaniljekremost 

      149,-

    • Jordbær, mascarponekrem med ekte vanilje, nøttecrumble
      149,-

    • Kardinalens fat med jordbær, belgiske sjokoladetrøfler og franske makroner
      (Serveres family style)
      199,-