Julebord hos Påfuglen

 

Vi i Påfuglen har lang tradisjon med å lage julebord for privatpersoner og firmaer. Vi kan tilby pakkeløsninger der alt er inkludert, og vår mat er alltid nylaget av kokk eller vert i våre lokaler. Hos oss kan du velge om du vil komme akkurat som på restaurant, der den eneste forskjellen er at dere selv kjøper og tar med egen drikke med og uten alkohol, vi kan hjelpe til med å bære, sette kaldt og servere drikke. Vi kan også hjelpe dere med å rigge og dekke bord, pynte lokalet, lage bordkart og bordkort, kjøreplan for kvelden, servere drikke og mat, rydde opp, ta oppvasken, rigge ned og ta renholdet etter deres arrangement. Dere kan også velge å gjøre store deler av jobben selv for et rimeligere julebord. 

Fordelen med et julebord hos oss er at dere har hele lokalet helt privat for dere selv, vi har alt av utstyr til å dekke flotte julepyntete bord, pynte lokalet til julestemning, lage og servere nydelig mat fra vårt kjøkken, vi har også dansegulv, lydanlegg og lysanlegg til å lage en skikkelig fest etter maten. Hos oss kan dere alltid ha med egen drikke med og uten alkohol, dette gir veldig store besparelser.

Vi kan hjelpe dere med alt dere trenger til å skape en uforglemmelig kveld, vi har mer enn 15 års erfaring med event og kan hjelpe dere med Dj, saksofonist, trompetist, perkusjon, fiolinist, band, standup, tryllekunstnere, sangere og annen underholdning for å skape den atmosfæren dere ønsker for deres julebord. Vi kan også pynte lokalet med ballongbuer, dekorasjoner, julepynt for å sette personlig preg på deres julebord.


Våre tilbud under er inkludert leie av lokalet, en vert som rydder, utstyr, mat og to timer rengjøring etter arrangement. 



JULEBORDSMENY

  • Kyllingkjøttboller i spicy currysaus med urter

    Potetmos

    Bbq marinerte kyllingklubber

    Potetsalat med purre

    Vårruller vegetar

    Pastasalat med pesto, tomat og purre

    Frisk grønn salat med honning og sennepsvinagrette

    Nystekte baguetter

    Aioli

    Fra 599,- pp mandag til onsdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

    Fra 899,- torsdag til lørdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

  • H´ovre ved mottakelse:

    Crostini med Skagenrøre

    Crostini med Laks og wasabikrem

    Crostini med Minitomat, mozzarella og urter

    Crostini med lodderogn, rømme og gressløk


    Tapas satt opp som buffet av kokk:

    Tunfisk tataki med spicy salat og wasabi trøffeldressing

    Rosastekt marinert ytrefilet i tynne skiver, potetsalat med purre og urter

    Vårruller med grønnsaker og sweet chilisaus

    Quesadilla med sopp, trøffel, comté og urter

    Kardinalens hjemmelagete kjøttboller av nykvernet okse, urter og chili, serveres

    med sydlandsk langtidskokt tomatsaus med urter

    Trøffel potetmos

    Dagens modne ost (1stk) med valnøttkjerner i honning, druer og kjeks

    Nystekte vafler med honning, chevre krem og jordbær 

    Frisk grønn salat med honning og sennepsvinagrette

    Nystekte baguetter

    Aioli

    Fra 999,- mandag til onsdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

    Fra 1299,- torsdag til søndag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

  • Nystekt ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål, dijonsennep og kardinalens ribbesaus.

    Fra 699,- mandag til onsdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

    Fra 999,- torsdag til søndag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

  • Pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, kokte poteter, pinnekjøttsky.

    Fra 799,- mandag til onsdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

    Fra 1099,- torsdag til søndag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

  • Nystekt ribbe, medisterkaker, julepølse, kokte poteter, rødkål, dijonsennep, kardinalens ribbesaus, pinnekjøtt, vossakorv, kålrabistappe, kokte poteter og pinnekjøttsky.

    Riskrem med kirsebærsaus og brente mandler

    Fra 899,- mandag til onsdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

    Fra 1199,- torsdag til søndag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

  • Sursild
    Rømmesild
    Sennepssild
    Rømme
    Rødløk
    Smør
    Rugbrød


    Rakfisk fra Valdres:
    Rømme
    Smør
    Rødløk
    Flatbrød
    Lefser

    Nystekt ribbe

    Medisterkaker

    Julepølse

    Kokte poteter

    Rødkål

    Dijonsennep 

    Kardinalens ribbesaus

    Pinnekjøtt

    Vossakorv

    Kålrabistappe

    Kokte poteter

    Pinnekjøtt sky


    Riskrem med kirsebærsaus og brente mandler

    Fra 999,- mandag til onsdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

    Fra 1299,- torsdag til søndag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

  • Crostini med skagensalat

    Crostini med lodderogn, rømme og gressløk

    Flatbrød med rakfisk, smør, rømme, rødløk

    Lefse med gravelaks, sennepssaus og dill

    Rugbrød med sennepssild

    Rugbrød med rømmesild

    Rugbrød med sursild og løk

    Sliders med ribbe, rødkål og ribbesaus

    Sliders med medisterkake, stekt løk og sennep

    Pepperkake med riskremmousse og kirsebær


    Fra 999,- mandag til onsdag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

    Fra 1299,- torsdag til søndag (pris inkluderer leie av lokale, utstyr, vert og rengjøring)

Priseksempler er fra priser og vi tar forbehold om tilgjengelighet. Prisene er fra priser og forutsetter bestilling til minst 40 gjester i Skippergata og minst 70 gjester i Møllergata.


Våre betalings betingelser er 30% depositum ved reservasjon, resten forfaller 8 uker før arrangement, vi refunderer 50% av depositum ved avbestilling inntil 10 uker før arrangement og 50% av totalpris ved avbestilling inntil 6 uker før arrangement. Etter dette refunderer vi dessverre ikke avbestillinger.